امروزه با استفاده از بیوتکنولوژی کشاورزی و مهندسی ژنتیک در انتقال انواع ژنها، گیاهانی با ارزش غذایی بالاتر، مقاومت در برابر خشکی، ویروس و آفت ایجاد میشوند که آنها را گیاهان ترایخته (GMO) می ¬نامند.
امروزه با استفاده از بیوتکنولوژی کشاورزی و مهندسی ژنتیک در انتقال انواع ژنها، گیاهانی با ارزش غذایی بالاتر، مقاومت در برابر خشکی، ویروس و آفت ایجاد میشوند که آنها را گیاهان ترایخته (GMO) می نامند.
آزمایشگاه دانش بنیان پیشگامان انتقال ژن طب و سلامت بعنوان آزمایشگاه همکار سازمان غذا و دارو و اداره کل استاندارد در این زمینه بصورت تخصصی فعالیت دارد. این آزمون بر روی محصولات مختلفی انجام میشود:
1) انواع محصولات كشاورزي شامل: برنج، سویا، گندم، ذرت، كلزا و غیره و تمامی مواد غذایی حاوی آن ها
2) انواع روغنهای گیاهی مانند روغن سویا، ذرت، کلزا و غیره
3) خوراك دام و طيور توليد شده از محصولات كشاورزي
4) مواد غذايي از قبيل شير سويا، كيك، کلوچه، بيسكويت، پفك، نان و كليه مواد غذايي تهيه شده از محصولات كشاورزي