شناسایی منشا کلیه مواد خوراکی، محصولات گوشتی، فرآورده های دارویی، ژلاتین ها و کپسول های دارویی زیر نظر سازمان غذا و دارو و مرکز ملی تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران
یکی از مهمترین تکنیک ها در تشخیص حلیت مواد غذایی و دارویی، استفاده از روش های ژنتیکی بر پایه DNA می باشد.
آزمایشگاه دانش بنیان پیشگامان انتقال ژن طب و سلامت بعنوان آزمایشگاه همکار سازمان غذا و دارو و مرکز ملی تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران، آزمون حلیت را بر روی موارد زیر انجام میدهد:
1) انواع فراورده های گوشتی و یا مواد غذایی حاوی ترکیبات حیوانی از قبیل عصاره های گوشت
2) انواع پودر ژلاتین، ورقههای ژلاتینی و انواع فرآوردههای حاوی ژلاتین از قبیل پاستیل، ژله، مارشمالو، شکلات و غیره
3) انواع کپسولهای ژلاتینی و داروهای حاوی ژلاتین