آزمون های ژنتیکی اصالت غذا
امروزه مساله ایمنی و سلامت مواد غذایی یک نگرانی رو به رشد است. اخیرا برای بررسی تشخیص اصالت مواد غذایی (تشخیص گونه) منشا مواد غذایی مانند شیر، پنیر، محصولات آبزی مانند ماهی، غلات مختلف مانند گندم و برنج، انواع عسل، انواع آبمیوه ها، فراورده های گوشتی مانند گاو و گوسفند، انواع روغن ها و عصاره ها از آزمون های ژنتیکی اصالت غذا (تعیین منشا یا شناسایی اصالت مواد تشکیل دهنده) بهره گرفته می شود.

امروزه مساله ایمنی و سلامت مواد غذایی یک نگرانی رو به رشد است. اخیرا برای بررسی تشخیص اصالت مواد غذایی (تشخیص گونه) منشا مواد غذایی مانند شیر، پنیر، محصولات آبزی مانند ماهی، غلات مختلف مانند گندم و برنج، انواع عسل، انواع آبمیوه ها، فراورده های گوشتی مانند گاو و گوسفند، انواع روغن ها و عصاره ها از آزمون های ژنتیکی اصالت غذا (تعیین منشا یا شناسایی اصالت مواد تشکیل دهنده) بهره گرفته می شود.

آدرس ارتباطی ما

آزمایشگاه مرکزی: تهران، خیابان ولی عصر، تقاطع نیایش، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مرکز رشد فناوری های دارویی، آزمایشگاه پیشگامان انتقال ژن طب و سلامت 

تلفن: 09125334617 /  88200114-021

ارتباط از طریق واتس اپ با شماره 09021195585