امروزه مساله ایمنی و سلامت مواد غذایی یک نگرانی رو به رشد است. اخیرا برای بررسی تشخیص اصالت مواد غذایی (تشخیص گونه) منشا مواد غذایی مانند شیر، پنیر، محصولات آبزی مانند ماهی، غلات مختلف مانند گندم و برنج، انواع عسل، انواع آبمیوه ها، فراورده های گوشتی مانند گاو و گوسفند، انواع روغن ها و عصاره ها از آزمون های ژنتیکی اصالت غذا (تعیین منشا یا شناسایی اصالت مواد تشکیل دهنده) بهره گرفته می شود.
امروزه مساله ایمنی و سلامت مواد غذایی یک نگرانی رو به رشد است. اخیرا برای بررسی تشخیص اصالت مواد غذایی (تشخیص گونه) منشا مواد غذایی مانند شیر، پنیر، محصولات آبزی مانند ماهی، غلات مختلف مانند گندم و برنج، انواع عسل، انواع آبمیوه ها، فراورده های گوشتی مانند گاو و گوسفند، انواع روغن ها و عصاره ها از آزمون های ژنتیکی اصالت غذا (تعیین منشا یا شناسایی اصالت مواد تشکیل دهنده) بهره گرفته می شود.